söndag, november 26, 2006

Grattis mig (i efterskott!)

Fyllde år i torsdags så nu är man ännu lite äldre. Mys-firade lite med familjen: middag, tårta (cykla aldrig med en tricolore...) och paket!
I lördags blev det födelsedagskalas för kompisarna, jättenice. Körde hela kalastemat med godispåse och allt. :P Passande nog fyllde jag ju vid lönehelg så det var fullt drag ute. Sinnesjuk mycket folk. Well, well...

Tack för alla fina presenter!

Och… Den här sången är inte för din mamma! ;)

tisdag, november 21, 2006

Iron Maiden

Spelningen i fredags var riktigt bra. Lyckades hamna i vippen, nästan längst fram. Det är bäst sådär i täten, då får man verkligen känna att man lever. Kul och annorlunda att de spelade hela albumet i rad. A Different World var riktigt nice live. Bäst var Fear of the dark, det är verkligen en allsångslåt, hela globen sjöng med, fantastiskt. Att höra den självbetitlade låten Iron Maiden mot slutet var inte heller helt fel.
Har sett dem de senaste fyra turnéerna nu och jag kan inte få nog, det är alltid bra drag och I love it, så enkelt är det.


Lördagen tillbringades med nya ds i Stockholm. Vi hade kickoff och riktigt kul. En väldigt produktiv dag toppades med en middag i gamla stan och sedan avslutades kvällen på Naglo. Ganska stor förändring, från hårdrock till schlager, jaja, man är väll mångsidig? ;)

måndag, november 06, 2006

Och den förklaringen tror vi ju på…

Babyshambles-konserten är flyttad för att Pete Doherty har ”tappat bort sitt pass”. Med tanke på alla turer in och ut från rehab och alla andra inställda framträdanden var kanske inte helt oväntat att det inte blev något här heller. Vi får bara hoppas att han håller sig vid liv tillräckligt länge för att dyka upp den 27:e istället...







Fuck Forever by Babyshambles


Han är kanske nerknarkad och helt borta till och från, men i allt det finns ett musikaliskt geni. Det här är stökig brittrock när den är som bäst och för den känsla detta förmedlar är han förlåten nästan allt.

torsdag, november 02, 2006

Måste bara ventilera lite bitterhet…

Suck, hur kan det vara en överraskning att det snöar varje år? Det är alltid samma sak, katastrof när snön kommer. Jag förstår att det blir lite problem men det här var ju absurt.
Hade bestämt mig för lyckas ta mig in till stan och se Ruh:s (som numera är signade, grattis!) spelning och jag lyckades efter mycket trassel komma dit, i tid för att se de två sista låtarna. Fuck SL säger jag bara.
Fascinerande att se dock, förseningarna får oss stela svenskar att ena oss -mot SL.

Har förresten hittat en vinterjacka nu! Hurra -nu kommer jag inte att frysa ihjäl :P