tisdag, januari 30, 2007

Banditfesten i torsdags var riktigt nice. Bandit Metalizers spelade och kvällen bjöd även på överraskningsband. Kul att se killarna i Neverstore på scen. Nu spelade de i och för sig bara två låtar, men vi var nöjda och glada i alla fall.
Inser självklart paradoxen i att det är kul när Bandit gör covers men att jag får tokutbrott när någon annan förstör, well ibland så. It´s my way or the higway! (Gosh, jag älskar klichéer. ;) )

Fredag- lördag spenderades på Sånga-Säby för en gruppledarkonferens för partiet. Alltid roligt att träffa nytt folk och knyta lite kontakter. Konferensgården rekommenderas varmt, jättefint!


Btw, har ni inte gjort det än, kolla in bandsläppen på Hultsfred, där är bla Neverstore inbokade!

onsdag, januari 24, 2007

Skriv en egen låt istället!

Tvingas lyssna på radiokanalen Voice (”of hiphop & r´n´b”) var och varannan dag på jobbet. Så för någon dag sen hör jag att någon har gjort en cover på Patrick Swayzes låt ”She´s like the wind”. Ilskan bubblade rätt ordentligt den dagen. Hädelse att förstöra den låten! Jag blir bitter!

Patrick Swayze - She's Like The Wind

Bättre sent än aldrig

The Recension of Takeoff på Berns

Berns är till att börja med en helt underbar lokal. Jag som aldrig varit där tidigare kunde inte låta bli att känna mig lite ledsen över att Babyshamles aldrig genomförde en spelning där. Det hade alldeles säkert varit en suverän arena för dem.

Animal Five var helt, ja, jag vet inte vad jag ska säga…Vi kunde inte komma på om sångaren var utflippad, påtänd eller hade adhd så vi enades att de måste vara en kombination av samtliga, sen lägger man en del alkohol på det. Inser nu vad EMA menade när de skrev att ” Bandet är känt för sina spektakulära liveframträdanden.” Aja, minnesvärt var det i alla fall…

Kill the young var riktigt bra. De spelade bland annat ”addiction”, vilket ju var rätt kul med tanke på att det är en de få låtar jag hört av dem. Jag blev definitivt sugen på att höra mer från dessa tre begåvade killar.

Mest sugen var jag på att se Sugarplum Fairy och jag blev verkligen inte besviken. De rev av alla de låtar jag hoppats på att få höra och avslutade med underbara ” Sail Beoynd Doubt”.

Ibland gör politik och ”taktik” mig så arg. Ska man behöva sitta i opposition för att få säga vad man tycker?
Jag vill inte att alla beslut ska tas bakom stängda dörrar, för mig är det inte politik. Öppna upp för debatt och låt alla höras!


Så fortsätt å fortsätt å va rebell,
fortsätt å fortsätt å va dej själv,
fortsätt å fortsätt å va rebell.

onsdag, januari 10, 2007

"The Prestige"

Såg filmen ”The Prestige” för några dagar sen med ett par arbetskamrater. Intressant film, eller var den det? När vi gick ut från bion hade jag världen märkligaste känsla, det är nog första gången jag inte kan känna och bestämma mig för om jag tycker en film är bra eller dålig. Den är i alla fall sevärd, eller tror jag i alla fall…
Allt är mycket oklart.

söndag, januari 07, 2007

So much to say, so little time…

Har precis bokat biljett till ”Takeoff”, på Berns, kommande fredag. Sugarplum Fairy, Kill the young och två till band står på spelschemat. Känns som en bra start på det kommande konsert- året.

Elin har flytt landet. Hon susar runt bland bergen i Österrike medan jag sitter här i det totalt snölösa Sverige, bittert. Aja, spana in hennes (inte än så jätteaktiva, det kommer, förhoppningsvis…) resblogg- Whettex goes BIG mountain!

Lär det här av Hakelius- jag är körd…

Ingen snö och ingen sömn, får trösta mig lite med en Snow Patrol video…

Snow Patrol - Chocolate Music Video