lördag, mars 24, 2007

Hinder på klubben 23 mars 2007

Det var jättenice! De hade ett välplanerat spelschema och inledde hårt med ”how long”. Bra sätt att sätta igång publiken. Älskade att de sedan fortsatte med ”shoulda” och ”homecoming queen”. Självklart orsakade ”lips of an angel” mest publiktryck. Inte särskilt förvånande, den är verkligen bra.
Älskar den här sångarens röst, kan inte helt säga vad det är men, love!
Bandet utstrålade verkligen entusiasm och det var full fart genom hela spelningen.
Gillade den nya de spelade, "thing for you". Härligt soft. Fab att det spelade ”get stoned” också, prefekt avslut.


Bild plockad från: http://radmusic.tblog.jp/images/hinder.jpg

Måste bara få älska ”boy-band” tröjorna som såldes in the merch booth. Starka BSB vibbar där, men klockrent kul och ja, de är ju faktiskt det snyggaste bandet just nu. ;) Om man nu bryr sig om sånt… (Nej då, jag har inte varit hatisk på det området. It has to be all about the music baby!)

Party på anchor efter spelningen. Sinnesjukt övermycket folk men still, det var kul ändå! Och jag fick en blomma :P

torsdag, mars 22, 2007

Update

Har varit på tjänstemannakonferens i Kalmar de senaste två dagarna. dHOK är lovely! Numera är jag, Backlund och Thomas Haraldsson nya representanter för tjänstemannakåren. För mig var det super att konferensen var precis nu när jag är ny. Har lärt mig hur jag inte ska göra och fått en hel del tips på hur man kan göra, värdefullt. Härligt också att veta att det alltid finns någon att ringa om något är knas.


And now...

Light recension av Billy Talent 1:a mars -07
Spelningen var inte helt till belåtenhet. Sångarens falsett var inte helt hållbar under en hel konsert och funkar mycket bättre på skiva. Nu stod vi inte särskilt långt fram heller och det brukar ha en tendens att göra mig lite bitter. Men, oavsett graden av bitterhet, på det hela taget var det bara en godkänd konsert, no more. Fast, "Surrender" var riktigt bra...

Hinder imorgon, hoppas att det är superbra!


SM-final i Bandy, 18:e mars - 07 a.k.a "Söndagens triumf!"
Var helt lyrisk i söndags. Bandyfinalen hölls i Uppsala och jag var på plats. Blev lite nervös där när Hammarby låg i ledning med så pass många mål, men vi är bra i andra halvlek och lyckades vända matchen. Tillslut stod vi som segrare. Underbar känsla, hysterisk lycka! Vi stod i klacken (lyckades bli insmugglad där) vilket gör det hela så mycket mer intensivt. Men känslan när vi vinner i sudden, helt underbart, jag och Matilda ruschade ut på isen i segeryran och var mer än nöjda med den 4:e raka segern.
Lite synd om Hammarby dock, det vilar en förbannelse över dem. Well, så mycket bättre för oss! ;)
Ska försöka slänga ut en bild på mig och Matilda, the bandybrudar, sen också. Just wait…

Vi är från Byn, bönder från Byn
Armar, klubbor, upp emot skyn
Edsbyn på is, vilken underbar syn
Hallelujah - vi är från Byn!

tisdag, mars 20, 2007

Nya bandsläpp till Hultan!

Såg precis att Mando Diao är bokade till Hultan. Dem och likaså Fibes, oh fibes!, Pet shop boys och en hel hög andra. Det här kommer att bli en fab festivalsommar!

Kolla in dagens nya bansläpp här!

Har inte hunnit recensera/kommentera Billy Talent konserten eller Bandy finalen heller men det är på ingång...

SM-guld, SM-guld!

måndag, mars 12, 2007

Fp attackerar!

Fp gör ett utspel, suck. Ullenhag försöker ge oss ett tjuvnyp för att vi lyckats bättre som liberaler. Men jag måste säga att jag inte tycker han lyckas så bra. Han känns mest bara bitter, och att börja prata om högerspöken är väll ändå förlegat?
Well, man kan ju inte se det som något annat än smickrande att det är oss han försöker sänka. Det betyder ju att de ser oss som ett stort hot. Jag tror dock inte att det här var rätt sätt att kapa våra väljare.
Och, att försöka anklaga oss för att kunna splittra alliansen, ge dig! Det är snarare sådant här som orsakar splittringar.
Vill han få fler väljare borde han snarare ägna sig åt positiv marknadsföring av sig själv och sitt parti istället för att försöka prata illa om andra, för det plockar sällan hem några poäng.

Vill du höra mer om utspelet? Lyssna på ekots debatt mellan Erik Ullenhag och Anders Flanking.

It´s all about me, deal with it!

Narcissisten i mig jublar, jag är senaste nytt!

Läs mer om mig på cuf.se!

Första dagen...

Spenderar så första officiella dagen på jobbet. Spännande... Trodde att det skulle vara fullt liv vid den här tiden men jag är helt själv på min våning just nu. Så jag skickar pressmeddelanden och lyssnar på bandit i min ensamhet, härligt.

Kom förbi och kampanja med oss på eftermiddagen, kl 16:00 på mynttorget. Då blir det u-shopping för hela slanten :P

torsdag, mars 08, 2007

Internationella kvinnodagen

Det firar Stockholms city med att skriva en artikel som har rubriken ”Gymmet dit killar inte är välkomna”. Jag trodde att ”kvinnodagen” skapades för att öka jämställdheten. För mig är inte speciella ”kvinnogym” ett steg mot jämställdhet. Det är närmast att jämföra med ”herrklubbar”, något som total-sågas av vissa. Jag kan inte se skillnaden, och att säga att det är okej med det ena men inte det andra är för mig absurt. Jag tror inte att man når målet på det viset. Jämställdhet innebär inte bara ”jämställt” mot kvinnor utan också mot män. Försvinner inte kraven på hur en ”man” ska vara så försvinner inte kraven på hur en ”kvinna” ska vara heller.

Själv spenderade jag del av dagen ihop med mina galna friends ”the Bong –gang” (vi var dock inte fulltaliga men well…) Vi hade hur nice som helst med bla lite ordspråks-högläsning.

”Antingen är man en del av lösningen eller en del av problemet”