onsdag, augusti 29, 2007

En bild säger mer än tusen ord

Egentligen tänkte jag skriva något käckt men tänkte att, hey! - "En bild säger mer än tusen ord!"

Håll till godo!


I lördags var vi ute och födelsedagsfirade Lisa, grattis!


Lisa, Jag och Emmy.

(Bild från http://www.bar54.se/)

måndag, augusti 27, 2007

Måndag

Dagsfakta 1:
Ikväll spelar Chris Cornell i Globen. Tidigare har han varit med i band som Soundgarden och Audioslave men har nu gett ut sitt andra soloalbum ”Carry on”. På albumet finns låtar som ”You know my name” (Ledmotivet till Bond-rullen “Casino Royale”) och “Arms Around Your Love".
Jag ska dock inte dit, lite bitter men – that´s life!

Dagsfakta 2:
För min och Elins del blir det istället dans idag! Vi har efter många försök äntligen anmält oss och ska börja dansa Streetdance! Så, nu finns det ingen utväg... Wopido!

söndag, augusti 19, 2007

The very, very underbara sommaren! (a.k.a den utförliga sommarresumén)

En sommar, fyra festivaler och en medeltidsvecka senare…

Hultsfred, Sverige
Det har varit roligare, det har varit bättre artister, det har varit bättre väder. Årets festival får inte mer än godkänt. Det var en okej lineup, tyvärr visade sig vissa artister inte hålla måttet, vilket jag (och förmodligen alla andra) tycker var väldigt tråkigt. Hultsfred har blivit yngre och yngre och trots att det är en bra festival kan jag inte klart säga att jag kommer dit igen nästa år. Men, den som lever får se…

Hurricane, Tyskland
Jag och Elin åkte dit, ovetandes om att tyskar inte dyker upp för ens festivalen faktiskt börjar. Lyckligtvis var inte vi de enda förvirrade svenskarna på plats då vi dag två insåg att det var fler som dykt upp lite för tidigt. Lineupen var grym och jag såg många band som jag aldrig ens drömt om att få se live, ever.
Märkligt nog är det ständiga grillandet, de kopiösa mängderna mat och den ihållande förvirringen det som etsat sig fast djupast denna festival. (Samt de underbara skorna jag och Elin köpte i Hamburg…)

Roskilde, Danmark
Lera, lera, lera… Fick x-antal sms där jag varnades för drunkningsrisk, förståeligt. Men, jag är numera härdad. Det mest intressanta måste dock vara mitt lilla flyttkalas på fredagen. Att bära ett tält från east till west var kul, men inget jag skulle rekommendera. I alla fall inte då det fortfarande är förhållandevis uppfällt och inte helt tömt… I övrigt en grymt cool festival, det är stort, det är bra band och en härlig stämning. Åk dit om du inte redan gjort det!
Bland de som var bäst på scen fanns ett band jag inte ens planerat att se: Nephew. Jag kan helt enkelt inte motstå en spelning där man slåss med lasersvärd, avgudar Luke Skywalker och skriker Darth Vader. Lycka.

Arvika, Sverige
Man är lite sliten när man bara hinner hem en dag mellan en festival och nästa, men (varning; kliché på ingång): ”vill man, - så kan man”. Bandet jag åkt dit för att se ställde in, bittert. Festivalen var ändå helt underbar. Camp Engångsgrill rockade (ja, jag tänker ta åt mig all ära för namnet) och Jessicas tipi gjorde oss alla lite lyckliga.
Grattis även till Rebecka och förlovningen! (Trots att jag fick lite mer av JP än jag kunde ha önskat…Shame on you Rebecka!)

Medeltidsveckan, Gotland, Sverige
Jag ÄLSKAR Gotland och medeltidsveckan. Allt är så underbart! Åkte dit med ett gäng killkompisar så jag är numera inte en tjej, utan en väldigt cool kille (se: Eurotrip). Mitt hiphopnamn är ”Princess missy I” och jag är en av de älskade styrelsemedlemmarna i Klubb Kärlekskalas (Länge leve KKK!). Det har hänt mycket galna saker, jag har träffat underbara människor och haft det helt fantastiskt. Ibland är Gotland verkligen: Heaven on Earth!


Funderar på att skriva något avancerat om varje spelning men vet inte om jag har ork till att skriva och ni ork att läsa det. Vill ni något veta, så fråga istället! (”Frågar man inget får man ingenting veta”, Go hjärnkontoret!)

måndag, augusti 13, 2007

Soon, very soon...

Förlåt för att jag trillat ur bloggsfären under en period. Tyvärr kommer inte mycket ändras på den fronten just nu, men lovar att en utförlig sommarresumé är på väg…

Vill även rapportera in att jag nu, efter mycket tjat, har skaffat facebook. Feel free att adda, poka eller vad som nu faller er in!