måndag, september 17, 2007

Lägenhet!

Har i helgen målat min nya lägenhet! Nu är det bara inflyttningen kvar, förstår inte hur jag ska lyckas komprimera alla mina prylar så att de går in i min lilla lägenhet. Men, det får helt enkelt lösa sig!

Ikväll blir det alliansfest på Berns!

torsdag, september 13, 2007

6 september, Banditfest på Club Helter Skelter. Band: Neverstore & Blowsight

Jag tyckte vi var ute i god tid men när vi kom dit ringlade sig kön redan runt kvarteret. Bandit måste ha fått en betydligt större krets lyssnare!

Blowsight är bra och ger järnet på scen. Jag har inte lyssnat nämnvärt mycket på dem tidigare men är helt klart nöjd.

Neverstore är som vanligt grymma. Kul med ett så ungt, nytt band med så enkel bra, lätt- trallad musik. Som Elin beskrev det, de är lite som Green Day när de först startade. Gillar deras lite blyga, snälla kaxighet. Sångaren har definitivt potentialen att i framtiden använda sin röst på fler avancerade sätt. De drog fullt hus på Hultsfred (Teater) när de uppträdde där och det ska bli spännande att se vad som händer med detta band i framtiden.


8 september, Håkan Hellström på Grönan

Andra långa kön… Återigen tyckte vi att vi kom tid i ganska god tid, men icke. Dock lyckades vi komma in rätt fort ändå, man har sina vägar…

Konserten var föga förvånande som att gå på ett konvent för småpoppare. Inget ont om det. Håkan är trevlig och gullig på scen och man ser att han tycker om det, fansen älskar honom. Jag kan tycka att det blir lite väl mycket snack om att vi alla ska ta hand om varandra och so on…
Tyckte det var en helt okej spelning, trots att jag knappt fick höra någon av de låtar jag lyssnat på. Åskådarmassan i övrigt verkade lycklig och jag som inte är frälst Håkan-fan måste medge att han gör publiken nöjd, och det är väll ändå det som är meningen?