fredag, januari 25, 2008

Naturläkemedel och mord...

Måns Zelmerlöv- Brother o brother


Lyckats förkyla ner mig. Var så inne på hälsokost och köpte på mig massa märkliga saker. Mycket olikt mig, jag har väldigt svårt för alternativa läkemedel. Inse därför min desperation. Jobbade en kort stund. Svängde förbi systemet och köpte en flaska rött. Lite mysigt tänkte jag, och så såg den ut som en hårspray så jag kunde inte låta bli. Sen så åkte den såklart i golv i tunnelbanan. Hela påsen blödde. Såg ut som om jag mördat någon och nu så släpade runt på ja, jag vet inte vad. Den blodade dessutom ner min jacka som låg i samma påse. Tack.

Men men, nu dricker jag i alla fall läskiga naturläkemedel i mycket konstiga färger och hoppas bli lite frisk. Skulle ju vart party ikväll, men vi får väll se.

Well, när man är sjuk får man hänge sig åt sina svagheter. Så, se och njut! (Ja Ein, jag står för det! Rakryggad!)

torsdag, januari 03, 2008

Sluta dalta!

Har fortfarande ingen dator, därför är det glest med uppdateringar här. Tänkte i alla fall passa på att hälsa God Jul så här i efterhand och hoppas att det blir ett fantastiskt 2008!

Sen måste jag få vara lite förbanning på detta med att man vill förbjuda fyrverkerier för att ALLA inte verkar kunna hantera det.
Man kan hela tiden inte lagstifta för att folk är för dumma för att begripa själva. Jag vill inte att man sätter upp regler för att man inte tror att jag har tillräckligt med vett själv. Är så otroligt trött på att staten ska vara som en förälder! Det handlar om folkvett! Sluta dalta med svenska folket, snälla!