måndag, maj 05, 2008

Stämma!

Nu blir det ännu ett sådant här sporadiskt inlägg igen. Lovar att blåsa liv i bloggen igen, snart. Ska bara (ska bara…) investera i en dator först. Jobbar på det! Men, for now, blir det lite ogenomtänkte då och då inlägg!


Nyligen hemkommen från årets stämma i Jönköping. Hur bra som helst. Bra debatt och mycket nytt folk! Är galet imponerad av många av dem som var uppe i talarstolen för första gången!

Vi inledde med ett första maj tåg, riktig solidaritet. Galna anarkister försökte attackera. Borde kanske vara arg för att de stör demokratin genom att vara emot vår yttrandefrihet, men är mest bara nöjd med att vi retat upp dem. Härligt att vi äntligen blivit lite kaxigare!

Trots att det röstades fel i många frågor (grymt o-PK åsikt, I know, men likväl, FEL!) så var det jättekul såklart!

Bitter över att man röstade för individuell föräldraförsäkring och emot EMU bland annat.
Sedan finns kapitlet om A-traktorer kvar, borde kanske inte ens kommentera det men det hör inte helt hemma. Samtidigt måste man ju tycka att det är lite charmigt! Men den åsikten får man inte alls ha som sann stockholmare så jag skyller på den del av mitt hjärta som slår för hälsingland… Dock är det nu lite förbättrat då man i alla fall fört in att man ska kunna miljöcertifiera dem!

BUN idag, vi avknoppade, sen var mötet avklarat…