onsdag, juli 30, 2008

Pride park

Blev lite häng i Pride park idag. Jobbar där några pass under veckan. Det är ju så härligt, så mycket folk, så mycket stämning!
Var mest där idag för att se våra älskade "centertanter" som till och med fick några minutes of fame på scen med Nicki French!

Volontär- jobbar i Centerpartiets tält imorgon vid 14 och några timmar framåt samt nästan hela kvällen på fredag. Sväng förbi och säg hej vet ja! (Ja, i alla fall ni lyckliga som har ett vecko- eller dagpass!)

Temat i vårt tält är ”I love Yourope”!


Måste dessutom säga att årets dog tag är riktigt snygg! Kommer nog att få pryda min hals, i alla fall några dagar denna vecka!



Bild från: http://www.stockholmpride.org/PageFiles/1437/dogtag_hirez.jpg

tisdag, juli 29, 2008

Musikfrosseri!

Bad, bad me! Min budget spräcks gång på gång. "Råkade" köpa en drös skivor för mer än den personliga kassan gillade... Men kunde inte låta bli, och jag förtjänade faktiskt lite nya skivor! (läs: 13 st, ehm…) Men, det blir man lycklig av har jag hört! (Särskilt när man får komplettera med lite alster man saknade och har jagat så mycket!)
Yes, jag har provat något nytt! Det är alltid lite spännande! Handlade både från dear old cdon (bäst sortiment OCH bäst priser) samt amazon.com, som har allt! Så det blev en del skivor man inte får tag i Sverige så lätt! Nu får vi hoppas att det funkar bra, i sådant fall misstänker jag att de snart kommer att ha en ny stamkund…

Så till lite livemusik, som ju faktiskt är ännu bättre än musik på skiva!
Maiden var helt underbara! Såg dem först på Stadion den 16:e juli och sedan bilade vi ner till Göteborg för en andra konsert den 26:e juli. (Nej, inte alls overkill!) Hur mycket jag än älskar Stadion och Stockholm måst jag säga att det var snäppet bättre i Göteborg. Bruce var mer pepp (trots att publiken till en början var betydligt mer segstartad än i Stockholm) och trots att ljudet tidvis dalade var det otroligt mäktigt!
Jag var där förra gången de spelade på Ullevi och Maiden är alltid bra, aldrig en besvikelse. Men denna gången, oh gosh! Det var stort, det var mäktigt, det var eufori på hösta tänkbara nivå. Jag ÄLSKAR Iron Maiden.

Behöver jag förresten tillägga att jag stod i fållan längst fram, båda gångerna? (Oh, sorry kunde inte låta bli, lite dryg måste man få vara...)

tisdag, juli 22, 2008

Borgerligt nej till FRA

Det känns grymt bra att Stockholmscentern går i bräschen mot FRA.
Det är härligt att det trots semestertider händer saker, engagemanget gör mig lycklig trots att frågan i sig gör mig ledsen. Att människor bara sitter och låter saker ske har jag aldrig tyckt om, och detta har blivit en folkrörelse, don´t poke the bear. Äntligen, Sverige vaknade!

Idag släpptes Borgerligt nej till FRA, skriv på uppropet!

Samt, läs debattartikeln på DN.

söndag, juli 13, 2008

Mot FRA

Vi i Centerpartiet kämpar, jag är stolt, och lovar att kämpa med.


Audemus iura nostra defendere

Läs mer:
http://www.expressen.se/nyheter/fra-lagen/1.1228501/centerpartister-bildar-front-mot-fra




torsdag, juli 10, 2008

Almedalen

Inatt hemkommen från Almedalen. Helt fantastiskt. Blir nykär varje gång jag går av båten, Visby är så vackert. Rosornas stad. Åkte ner söndags och har hunnit med spännande seminarium, trevliga mingel och fyra av partiledarnas tal.
Jobbat idag och på något mirakulöst vis har dagen bara rullat på, har varit på jobbet i mer än nio timmar nu, hur nu det gick till! (i piggt tillstånd inte så ovanligt men… Det kunde man inte ha trott när jag gick av båten!) Framförallt har jag varit väldigt effektiv, vill man så kan man!

Veckans snackis har utan tvekan varit FRA, misstycket är stort (om ni nu hade missat det…) och FORES seminarie på ämnet var nog ett av de mest välbesökta.

Lite otippat tog faktiskt Maud upp FRA-debatten i sitt tal och berättade om Centerpartiets förslag om en författningsdomstol. Hon talade också om ett värderingsskifte, att vi inte ska vara mittemellan lagom, utan att alla människors drömmar ska bejakas och tillåtas. Tack och adjöss jante!