onsdag, januari 24, 2007

Bättre sent än aldrig

The Recension of Takeoff på Berns

Berns är till att börja med en helt underbar lokal. Jag som aldrig varit där tidigare kunde inte låta bli att känna mig lite ledsen över att Babyshamles aldrig genomförde en spelning där. Det hade alldeles säkert varit en suverän arena för dem.

Animal Five var helt, ja, jag vet inte vad jag ska säga…Vi kunde inte komma på om sångaren var utflippad, påtänd eller hade adhd så vi enades att de måste vara en kombination av samtliga, sen lägger man en del alkohol på det. Inser nu vad EMA menade när de skrev att ” Bandet är känt för sina spektakulära liveframträdanden.” Aja, minnesvärt var det i alla fall…

Kill the young var riktigt bra. De spelade bland annat ”addiction”, vilket ju var rätt kul med tanke på att det är en de få låtar jag hört av dem. Jag blev definitivt sugen på att höra mer från dessa tre begåvade killar.

Mest sugen var jag på att se Sugarplum Fairy och jag blev verkligen inte besviken. De rev av alla de låtar jag hoppats på att få höra och avslutade med underbara ” Sail Beoynd Doubt”.

Inga kommentarer: