fredag, januari 25, 2008

Naturläkemedel och mord...

Måns Zelmerlöv- Brother o brother


Lyckats förkyla ner mig. Var så inne på hälsokost och köpte på mig massa märkliga saker. Mycket olikt mig, jag har väldigt svårt för alternativa läkemedel. Inse därför min desperation. Jobbade en kort stund. Svängde förbi systemet och köpte en flaska rött. Lite mysigt tänkte jag, och så såg den ut som en hårspray så jag kunde inte låta bli. Sen så åkte den såklart i golv i tunnelbanan. Hela påsen blödde. Såg ut som om jag mördat någon och nu så släpade runt på ja, jag vet inte vad. Den blodade dessutom ner min jacka som låg i samma påse. Tack.

Men men, nu dricker jag i alla fall läskiga naturläkemedel i mycket konstiga färger och hoppas bli lite frisk. Skulle ju vart party ikväll, men vi får väll se.

Well, när man är sjuk får man hänge sig åt sina svagheter. Så, se och njut! (Ja Ein, jag står för det! Rakryggad!)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ett litet (ovälkommet?) tips bara: Gå in på blogg.se, det är mycket smidigare, snyggare och helt enkelt bättre. Jag använder det och det är det bästa gratis sättet att blogga på. Testa det så förstår du vad jag menar. Det var allt för mig, hej.

Marie sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

aria sa...

Hallå där Ingrid! Det var inte igår. Allt bra med dig? Vad hände med semlorna på Thelins?

Well,

Take Care.. Kram/ Maria :)

Anonym sa...

Hi again, see tthis is the site i told you i signed up to. It has some nice information about how to make money using OPP, i think you might find it interesting. here it is. bye!