söndag, april 22, 2007

Kick Off - Bryggeriet Live 2007 2007-04-21

Plan Three
Det är så här de ska vara! Grym spelning, fanns både fart och känsla! Är grymt spänd på nya demon, skönt att den äntligen kommer. Nya materialet är jättebra. De har ändrat inriktning lite, något som är både bra och dåligt. Jag gillade det ganska sköna oinskränkta soundet från första demon och nu är det enligt mig mer mainstreamad rock. (tänk: Bandit)
Härligt att se ett band utvecklas. Sen får man ta till sig det nya soundet eller inte, själv tycker jag att både ”nya” och ”gamla” Plan Three är great!

Ruh
De är så kunniga musikaliskt! Blir helt imponerad varje gång. De ger dessutom allt oberoende av situation. Det kan man inte annat än beundra. Singeln ska släppas i dagarna och debutplattan kommer ut 14 maj. Missa inte den! De lär dyka upp en del gig i samband med releasen också, håll ögonen öppna. Spana in deras hemsida för mer info!Bryggeriet Live sparkar igång första deltävlingen nästa lördag (28/4). Nya osignerade band får en chans att visa upp sig och tävla om en prispott. Ruh vann förra årets tävlig och det resulterade i ett skivkontrakt. Med andra ord, har ni chans att gå, gör det!
Riktigt sköna lokaler och begåvade band på uppgång. Vad mer kan man begära?

Inga kommentarer: