lördag, augusti 02, 2008

Parad och schlager!

Pride - paraden idag var regnet till trots välbesökt! Misstänkte att många skulle hålla sig hemma på grund av det dåliga vädret, men icke! Brunchen på RO räddade som vanligt morgonen, och paraden var fab as always! I täten underhöll centertanterna och våra käcka fanbärare (and our lovely Swedish sin!)! Infrastrukturminister Åsa Torstensson vandrade med oss i tåget samt andra ”celebriteter” (som det så fint kallas)…!

Schlagerkvällen i torsdags var grym! Många artister och riktigt bra stämning! De hade dessutom fått dit artister som man tidigare tillfrågat och som nu äntligen kunde uppträda!
I urval:
Lotta Engberg, Len Ph, Hanson & Carson, Dana International, Charlotte Perrelli, Sanna Nielsen, Lili och Sussi, Ola, Tommy Nilsson, Anne-Lie Rydé, Måns Zelmerlöw, and so on…

De svenska artisterna hade klart bäst publikstöd, Lena Ph ropades in efter waterloo, man ville inte gå hem utan att få höra en låt till!
Jag som har en liten crush på söta Måns skrek som om jag varit fjorton på konsert med min första pop-idol när han dök upp på scen. Men- jag var inte ensam! Jag och en ny- vunnen vän lyckades till och med få igång ett inrop så vi fick höra ”cara mia” (hans enda låt?) en gång till!

Jag som skulle vara dukig och fixa en massa inför semestern i torsdags, aja, det blev ju inte riktigt så… Blev till att fixa det idag istället, no party for me tonight!
Åker till Bollnäs imorgon, sedan vidare till Gotland och till helgen Väddö. Blir lite kaos, men då vet man att man lever!

2 kommentarer:

Ingrid sa...

Tja, igen... Det låter härligt!
Kan jag länka dig på min blogg?
// Ingrid

Ingrid sa...

Klart du kan! I would be honored! Ska lägga upp dig också, behöver dock uppdatera hela, vissa behöver rensas bort, andra läggas till ;P