måndag, augusti 10, 2009

Back to basics

Från och med nu tänker jag sluta att ha dåligt samvete när jag inte uppdaterar bloggen ordentligt, livet är för kort för för många måsten.

Är tillbaka från semestern nu, i en vecka till. Sen har jag semester IGEN, underbart. Jag och min kombo ska upptäcka världen, mer om det kommer säkert sen.

Men, först, om min sommar, som hittills har varit underbar!
Började med Almedalsveckan. Blev av politikerbloggen utnämnd till årets Upcomingstar, tack! Känns riktigt peppande!

Sedan bar det iväg till Hultsfred, fantastiskt. Cuf är och förblir Sveriges hetaste ungdomsförbund. Staten ska ge fan i mej, dig och alla andra. Varför? Därför att jag själv vet bäst om hur mitt liv ska levas.

Har också bejakat min kreativa sida. Har precis (allting är relativt) flyttat och behövde en hel del nya ”möbler” till mitt rum i vår bachelorette pad. I kreativitets och miljövännens namn har jag därför pimpat gamla möbler (läst målat om) Tydligen finns det lite konstfack i mig med, om än inte den helt urspårade samhällesdestruktiva varianten.

Pride fick även plats i min kalender. Kampanjen var: Krossa fördomarna.
Rätt och slätt: ALLA bögar gillar inte schlager, och ALLA centerpartister är inte bönder.

Av mina fem veckors semester har med andra ord 3 innefattat politisk kampanj på ett eller annat sätt, och ja, jag erkänner. Jag har en djupt avancerad affär med Centerpartiet, vi kan helt enkelt inte få nog av varandra, trots att liberati flörtat lite.
I just can´t get enough!

Over and out!
XX
/I

Inga kommentarer: