fredag, april 23, 2010

Ett otroligt ostrukturerat inlägg

Damed, Nephew är ju som en drog, beroendeframkallande! (och innan någon stormar med att det där inte är ett helt PK uttalande så vill jag bara påminna alla om att socker också är en drog om man nu ska vara övernitiskt. Och det ska man ju inte vara… För övrigt helt sjukt att jag överhuvudtaget funderar på om någon kan feltolka, schysst stigmatisering kring den frågan.)

Haha, nej förlåt, det här skulle ju inte alls vara ett politiskt inlägg utan helt ett litet utlopp för min eufori efter gårkvällen! Men det är väll helt okej att passa på att liberalisera lite mellan raderna?

Off track! Tillbaka till ämnet. Camilla kom ner till Stockholm tillsammans med Majken för att gå på Nephew, Kägelbanan, igår. Vi fick också sällskap av senaste tillskottet Josefine (som inte behövde åka riktigt lika långt eftersom hon ju också bor i Stockholm, ny konsertkompis ftw!)
Som vanligt helt underbar kväll! Galen kontrast, i Århus var det lång kö flera timmar innan spelningen och på Kägelbanan, nåja, vi kanske kan stanna vid att det inte direkt behövdes vässas några armbågar.
Men, vi jobbar hårt för att spread the love! Så... starta spotify och lyssna på deras platta!

Inga kommentarer: