onsdag, februari 28, 2007

GFU i Boden

Åkte till boden med flyg i fredags för att på söndagen komma tillbaka som en lite förändrad människa (vill jag tro i alla fall).

Tillsammans byggde vi upp ett stort militärtält med kamin där vi under natten sedan satt eldvakt. Allt detta gjorde vi iklädda hur många lager som helst med militärkläder. Vi såg ut som snögummor alt michelingubbar, men det var varmt! Jag som alltid brukar frysa frös i princip inget alls, mycket imponerande! Har börjat förstå varför pappa alltid tjatat om rätt kläder (och inte dåliga väder)… Ska investera i ett ylleunderställ tror jag.

Vi (jag) hade verkligen hur kul som helst. Har alltid varit sugen på att göra lumpen och den här upplevelsen gjorde mig bara än mer sugen på det. Men, just nu har jag inte tid. Har dock fortfarande tid på mig att mönstra. Ska nog göra det. Vore kul att prova om inte annat.

Kan nog inte sluta tjata om hur roligt jag tyckte det var. Älskade uniformen, modell 90. Kändes på något underligt vis skönt att bli ett med kollektivet (inte helt kanske men att få känna på det lite). Förvånande med tanke på min egen personlighet och mitt behov av att uttrycka den. Trodde jag skulle ha väldigt svårt att anpassa mig men det kändes skönt, i alla fall för en helg. Att släppa allt. Tror jag skulle gilla lumpen.

"Soldat" Fälldin, Lundqvist, Backlund och Leander

3 kommentarer:

Karl Malmqvist sa...

Sveriges nya elitförband kanske ;)? Skämt åsido så ser det proffsigt ut, du kommer nog att klara lumpen galant!

Marie sa...

Haha, jag kan tänka mig att ni rulade plutonen :-)

Puss å kram
// Soldat Wickberg, minilumpen - 04

Maria sa...

Tjenis Bongo! Its me Maria ;)
Nice Blogg.

ville bara lämna ett spår efter mig *opsi kanske tappa ett sugrör:p*

anyway haha.. Vi hörs!

Kram/Maria