måndag, maj 10, 2010

Ingrid - the Jantelag Slayer!

Skriver idag på cuf.se om varför jag vill in i världens bästa förbundsstyrelse!


----
Min mest passionerade (och klart längsta) kärleksaffär är med CUF, älskade förbund! I år har valberedningen nominerat mig till förbundsstyrelsen och jag kan bara säga en sak: Äntligen, ett frieri!

Jag är en Stockholmsvalkyria, en asfaltsblomma, en duracellkanin och givetvis den ivrigaste av bävrar. Är lagom mycket anarkoliberal, med ett stort grönt hjärta och en lagom stor skopa självförtroende.

När jag gick med i CUF var jag en ung rebell som ville förändra världen. Det tog ett tag, men det jag har lärt mig under mitt långa förhållande med förbundet är att det inte är regler som förändrar världen, det är människor!
Jag slåss därför för frihet, och mitt främsta mål är vi lyckas dräpa Jante!
Jante, gnällpellen som alltid försöker begränsa oss, säga till oss att vi inte duger och få oss att tappa tron på oss själva.
Jag imponeras så ofta av alla grymma medlemmar och jag vet att vi cuf:are förändrar världen varje dag när vi delar med oss av vår politik, värvar en ny medlem eller genomdriver ett förslag. Vi har makten att förändra därför att tror på oss själva. I CUF vet vi att ingenting är omöjligt. Det största vi kan göra är därför att dela med oss av vårt självförtroende!
Alla ska veta att ingenting är omöjligt och att det enda som någonsin skulle kunna stoppa dig är du själv! Staten och samhället ska aldrig få stå i vägen för entreprenörskap, visioner och drömmar.

I förbundsstyrelsen finns det otroligt mycket jag vill göra! Eftersom jag har mer energi än ett duracellbatteri så kommer jag utan tvekan att fungera som en energiinjektion. Jag brinner för distrikt och älskar kurser. Har du varit på en CUF kurs så vet du att det är bland det roligaste som finns! Jag vill vara ett stöd och hjälpa till så att fler saker genomförs, för mig är som bekant ingenting omöjligt. I ungdomsförbundet har vi makten att förändra, att komma med idéer och förslag som är helt outside the box! Låt oss ta den chansen!

År 2010 är det omöjligt att inte nämna något om valet. Det är Centerpartiets ungdomsförbund som driver politiken och har visionen för det samhälle jag vill leva i, därför blir valet 2010 så otroligt viktigt att vinna. Valet kommer att bli ett slagfält, allians mot kartell, och vi som är frihetens förkämpar måste fortsätta att kriga för regelförenklingar, attitydförändringar och för människors egenmakt! Det kommer att krävas blod, svett och tårar och vi kommer att vinna. Vi är världens bästa medlemskår och det är en sann ära att få slåss sida sida vid sida med alla er fantastiska cuf:are!

2 kommentarer:

Vilhelmina sa...

Jag läste det här för ett tag sedan när du länkade det från Facebook, och jag kan bara säga "wow!". Du kommer att gå långt tjejen! Du är cool! :)

Anonym sa...

I think not. [url=http://www.2012canadagoosepascher.fr]Canada Goose[/url] "optimal logic" - Google Search. the light of what came later, the fact that American officers, such as a certain Colonel George C. report found that 40% of mergers failed to capture the cost advantages that theoretically justified the takeover.
Flying close together in formation allows the group to visually cover all approaches (one plane scans each cardinal direction). [url=http://www.icanadagooseca.com]canada goose parka[/url] Overall, charm bracelets are an excellent gift idea for women. [url=http://officialcanadagoosesoutlet.ca]canada goose for sale[/url]
[url=http://flyballbags.com]canada goose[/url] Much of American policy and relations between Filipinos and American policy makers rested on what Kramer argues were the "politics of recognition," in which American acknowledged the ilustrado population and its "capabilities" as "little Brown Brothers" under the rubric of "Benevolent Assimilation," meaning that US officials would recognize ilustrado power/significance of the moment while waiting to bestow on them formal independence when they illustrated the requisite characteristics. [url=http://www.onlinebeatsbydreoutlet.com]beats by dre cheap sale real[/url]