torsdag, maj 20, 2010

Elias strikes again!

Nu händer det mycket! Elias debattartikel på Aftonbladet blev snabbt den mest kommenterade och den hissas och dissar i bloggvärlden.

SSU har kommit med en replik som visar hur olika vi ser på världen.
Elias lägger i sin artikel fram siffror som visar att ungdomsarbetslösheten sjunker med alliansens politik, det tolkar ssu som att ”vi inte tar ungdomsarbetslösheten på allvar”.
Wakey wakey SSU, har ni missat vår valkampanj eller? Arbetsmarknaden är ett jävla skämt!
Påstår man något annat så lever vi uppenbarligen i helt olika världar...
Well, jag föreslår att ni slutar se rött och börjar se grön istället. För det är så vi får en ljusare framtid.

Eller, som Thomas Böhlmark skriver:
Jag är lite imponerad över vilken förmåga CUF har att provocera. Man kan säga att ju mer det upprör, ju mer rätt har man. För inget är så upprörande att visa på hur orättvis motståndares förslag är.

Jag kunde inte ha sagt det bättre själv! :)

Nu utmanar Elias Mona Sahlin på en debatt. Vågar hon anta utmaningen?

Läs också:
Politikerbloggen, Albin ”Abe the babe” Broman, Johan Hedin, Per Ankersjö, Magnus Andersson, Jonas Pettersson, Dayana Jadarian, Edvin Alam, Magnus Persson, Rickard Nordin, Elisabeth Thand Ringqvist

2 kommentarer:

Stefan sa...

Det märks ju att ni inte är "verkighetens folk" eftersom ni inte tycks ha erfarenheter nog att se att facken behövs som motvikt till den makt som arbetsgivarna har över en.

Ingrid sa...

@Stefan Nej, det är Kd som är "verklighetens folk". Jag skulle hellre kalla mig "förändringens folk", eller "framtidens folk".