onsdag, september 16, 2009

Bloggmania!

Man är ju ibland lite av ett tekniskt haveri, lite ointresse, lite ”tekniken älskar mig inte”, lite otur, I guessing. Är ju dock envis som få så tillslut brukar jag gå vinnande ur striden. (Ibland efter vissa kompromisser måste jag väll erkänna.)

Har därför nu fått lite professionell blogghjälp av Elias, 13 år, och efter lite pensionärsångest tror jag nu att ”jag förstår det här med tekniken”. (Haha, analytics here I come!) Känns bra, trots ångesten. Well, jag var i alla fall hyfsat lättlärd, tror jag…

6 kommentarer:

Elkers farbror sa...

Det heter "Barn- och ungdomsnämnden, inte "Barn och ungdomsnämden". Inte för att vara tråkig, utan för att du väl vill ha en rättstavad profil.

Karl Malmqvist sa...

Old lady...

Ingrid sa...

Haha, ok, ordnat nu! Tack detsamma Karl! Men nu får du länka till mig som en crazy person så att jag kan analysera dem i mitt nya fantastiska verktyg!

Marie FLood sa...

MEN GUD VAD KUL!

Elkers farbror sa...

Men det står fortfarande "nämden" och inte "nämnden". Jag fetstilade bindestrecket och n-et, men det blir inte så stor skillnad.

Ingrid sa...

Okej, jag är helt uppenbart blind. Skyller på tillfällig sinnesförvirring i kombination med bristande syn. NU är det i alla fall rätt.