måndag, december 07, 2009

Årets julklapp?

Förlåt, men det här är ju jätteroligt!


Socialdemokraterna vill att vi frivilligt ska ge dem våra pengar för att de sedan vid eventuell valvinst ska kunna ta dem med våld.

Jag vad jag INTE ska önska mig i julklapp…

Och nej, de har inte 90-konto, gissar att de föll på:
”Insamlingarna ska ledas av lämpliga och i ekonomiska frågor kunniga personer.”

3 kommentarer:

Jack sa...

Inte nog med att de vill att vi ska ge bidrag till deras stjälande, de ljuger också! PP var långt före när det gäller gräsrotsdonationer.

Victor Harju sa...

Och för att byta regering och komma till ett samhälle där vi bryr oss om alla människor och inte bara den enskilda individen (jaget) så gav jag just oss alla en julklapp á 200kronor. ;-)

Ingrid sa...

@Jack Haha!
@Viktor Men tänk vad mycket mer nytta dina pengar hade gjort om du investerat dem i tex ett företag istället, genom att säg, köpa en vara. Då bidrar du till deras omsättning och i förlägningen kanske också till att de kan skapa en ny tjänst och anställa fler (om vi dessutom följer C förslag rörande ungdomsarbetslöshet så kanske den nyanställde till och med är en ungdom!) Som sedan istället för att vara arbetslös börjar betala skatt och kommer ur sitt utanförskap. Den personen kommer kunna bidra mer till välfärden än dina 200kr hos (S) kommer att göra. Victor, ni satsar på fel saker! ;) (Hur kan man förresten bara bry sig om den enskilda individen men då enligt dig inte om människan, eller människorna. Hela sammhället är ju uppbyggt av enskilda individer. Lite motsägelsefullt tycker jag.)