torsdag, februari 11, 2010

Hej och välkommen till medeltiden!

Att Fredrick varit på grand canaria och skrivit för hanky.se är ju inte direkt något nytt eftersom han både bloggat och twittrat om det.
Men nu stormas det lite kring det ändå. En historia som är galen av så många orsaker.

Det här med att… transa
Ja, hemska tanke, en lyxig bjudresa som han dessutom fick betalt för! Och än värre, han åkte ju dit som, wait for it… TRANSA!
Att Fredrick tar betalt för ett skrivjobb är ju inte sådär jättekonstigt
, det är inte heller det faktum att uppdragsgivaren betalade resan. Att han dessutom gjorde det under trettonhelgen visar också att han ej misskötte sitt politiska uppdrag. Till skillnad från vissa andra

Det här med… muta
Fredrick kan vara köpt! Av hanky!
Okey, mutad av hanky för att göra vadå? Det är ju inte direkt så att han behöver köpas för att vara för tex det här med homosexuellas lika rättigheter?
Var det resultatet de ville uppnå så kan jag tipsa hanky om några som faktiskt skulle behöva bli mutade…

Förlåt, men man får ju spel.

Lever vi på medeltiden eller?
Först ska det delas ut lite dåligt samvete för att det här med att vara minister och mamma, det går ju inte!
Och att transa, är inte det lite konstigt?

Skärpning!
Återvänd till 2010, NU!

1 kommentar:

Anonym sa...

Men alltså, det finns fortfarande en viss problematik med det hela. Låt oss titta på Tomas Bodström till exempel, han stiftar ju lagar som han sedan som advokat använder sig av. Här kan man ju se att ett visst problem uppstår, är det folket eller Tomas Bodström själv som Tomas Bodström jobbar för.

En annan aspekt som jag uppfattar som problematisk är att de kan få tid att ha ett andra jobb. När man som riksdagsledarmot kan hämta ut en sådan saftig lön i slutet av månaden så bör man också ha gjort en motsvarande arbetsinsats. Därav finner jag det mycket svårt att tro att någon som Tomas Bodström skall ha tid att på ett bra sätt utföra sitt jobb i riksdagen samisigt som han jobbar som advokat OCH skrver böcker.

Som det kanske hintats av i texten anser jag personligen att Tomas Bodström är det närmaste man kan komma en superskurk i dagens Sverige.