söndag, september 24, 2006

Hårmodell

Igår var jag hårmodell. Var såklart ganska nervös innan men hade intalat mig själv att det ”faktiskt växer ut igen” om något går fel. Resultatet blev jättebra. Visserligen är jag ganska kortklippt men det funkar, det hade jag aldrig trott förens jag fick se det själv. Har en schysst färg också, rödbrunt med rödrosa slingor. Elin tyckte det var jättesnyggt och det fick godkänt av lillebrodern också så då kan vi nog anse att det blev bra. Det är kul att det nu är helt annorlunda. Ibland behövs det drastiska förändringar och det är svårt att våga gå hela vägen helt själv. Nu hade jag inget val och se så bra det blev. All makt åt frisörerna! ;)

Idag så fyller Marie år (grattis!), så vi var där och fikade lite. Mys!
Sprang in i en gammal klasskompis på väg dit också. Rätt udda att se någon man känner i så fel miljö, dvs en Danderydare i Sollentuna centrum. Well, det är alltid kul att träffa folk man inte sett på länge. Särskilt gamla klasskompisar, vi hade en så härlig sammanhållning, saknar dem allihop. Studenten innebar verkligen slutet på en era, men såklart också början på något nytt. (Oh vilken kliché)

Ikväll blir det film med Elin, klart godkänd söndagskvälls underhållning. Vi ska nog se Crash, har hört att den är bra. Kanske blir det också lite Lady Lovelylocks, det är barndom på hög nivå.

Tänk att det bara var en vecka sen det var val och blev maktskifte, tiden går verkligen fort.

2 kommentarer:

Elin sa...

jag har sagt det förrut o jag säger det igen..
Jag vill också ha ditt hår! fast inte idag kanske.. :p

Anonym sa...

Crashj är super. Vad tyckte du? och så blev jag så nyfiken - vem stötte du på? Jag antar att det inte var jagis...