tisdag, mars 16, 2010

Moget

Det här är ju bara pinsamt, inte för oss då utan för den person som gjort den.Men vad ska man göra om man inte har en egen politik?
Lösningen verkar vara att: Snacka skit (i dubbel bemärkelse) om andras.

Eller så kan man försöka göra en grej av att ta patentAlliansens varumärke.

Jytte Guteland, ordförande för SSU, motiverar det såhär:
"-Vi var förvånade att det inte var registrerat. Om man inte tar ansvar för sin egen allians, hur tar man då ansvar för Sverige”

Med resonemanget att varumärkesskyddande är direkt kopplat till regeringsduglighet kan man ju fråga sig varför de ingår i kartell med Mp och V eftersom inte heller deras varumärken är varumärkesskyddade…Helt politiskt befriade utspel vars enda syfte är att häckla Alliansen.
Det är som på en fotbollsmatch, när klacken vet att deras spelare inte räcker till och därför börjar sjunga ramsor om hur dåliga motståndarna är.
Pinsamt att samma sak gäller i politiken.


Well, jag har hellre en ful logga men med intelligent politik än varumärkesskyddad idioti.

Läs också: Albin Ring Broman, Thomas Böhlmark,
Uppdatering, läs också: Hanna Wagenius, Sanna Rayman

3 kommentarer:

Hanna Wagenius sa...

Ta det lugnt, Ingrid. Alliansen bedriver ingen näringsverksamhet och en registrering av varumärket är således helt utan juridiska följder. Barnsligt av SSU, men också fullständigt harmlöst.

Ingrid sa...

Haha, nej då, känner mig inte direkt orolig :) Blir mest bara trött över att SSU lägger ribban så lågt. Ska det vara såhär genom hela valrörelsen? Jag trodde det handlade om politik...

Magnus Persson sa...

Dessutom kan de inte "ta patent på" ett varumärke - det gör man bara med uppfinningar (och i vissa delar av världen, tyvärr, mjukvara). Varumärkesskydd är helt enkelt något helt annat än patenträtt...