tisdag, oktober 27, 2009

Grattis Stockholm, höjd skatt!

Det är det mest spännande som S, Mp, och V i Stockholm presenterar i sin budget. Höjd skatt. Känns sexigt, eller? Ingenting om förbifarten, ingenting om hur vi underlättar för företagare och andra entreprenörer. Men, de ska höja skatten och avhjälpa arbetslösheten genom att anställa sig själva, för det anses tydligen vara en ansvarsfull politik. Slå ihop det med återinförandet/höjd av förmögenhetsskatten, höjd bolagsskatt och höjd skatt så får säkert en fantastiskt tillväxtregion med en riktigt stark motor. Eller inte.
Incitament för skapande är receptet för framgång, inte skattehöjning, skattehöjning, skattehöjning.
Det mest spännande är dessutom att man redan sagt att man ska peta in mer pengar i kommunerna, men det räcker tydligen inte i Stockholm för man vill ändå höja lite till.

Läs även, Per Ankersjö och Stina Bengtsson

1 kommentar:

HIttabloggen sa...

Hej här kommer ett meddelande till alla som bloggar och vill nå ut till fler läsare.

Nya sökmotorn för bloggar hittabloggen.se är i full gång och driver massa nya besökare till alla bloggar som är registrerade. Det är helt gratis att registrera sig, så vi rekommenderar dig att göra det redan nu! Idag registrerar sig toppbloggare med tusentals besökare om dagen, såväl som "amatör" bloggare.

Följ länken, och på några sekunder är du också med i vår sökmotor: http://www.hittabloggen.se/user/new

Registrerar du dig idag och anger kampanjkoden: torsdag, så ger vi dig 200 krediter så att du kan göra extra reklam för din blogg!

Hör gärna av dig om du har några frågor.