lördag, oktober 31, 2009

Socialdemokraterna, eller ska jag kanske säga Nya Moderaterna?

Socialdemokraterna kapar texter och politik hejvilt från både allierade och motståndare. Nåväl har man ingen egen bra politik så får man ju ta någon annans?
Underbart roligt! Se och njut.

6 kommentarer:

Emma sa...

Underbart! <3
Go-go-go!

Maria Leander sa...

Kan bara instämma: UNDERBAR UNDERHÅLLNING!

Niklas sa...

Jag förstår inte vad problemet är? Om man tycker det som står i texterna spelar det väl ingen roll om man har lånat text någonstans ifrån?

Och att samma motioner kommer både på LO:s och SAP:s kongress är väl en självklarhet?

Skulle ju gissa att det finns ganska många idéer från LRF på Centerpartiets kongress, även om det kan bygga på fördomar ;)

Ingrid sa...

Det som är missprydande är kanske inte själva lånandet av texter (även om det kan tyckas lite komiskt att man tar texter från moderaterna) utan att man inte på något vis ger en hänvisning till varifrån texten kommer. Källhänvisningar tycker i alla fall jag är rätt så trevligt och om man lånar en text vill man väll berätta varifrån den kommer? Att som här presentera texterna som ”sina” tycker i alla fall jag är både skrattretande och ganska pinsamt.

Kan varken bekräfta eller dementera huruvida vi har liknande motioner som LRF eller inte, kanske kanske inte. Jag hoppas i sådant fall att vi har källhänvisningar ;)

Anonym sa...

Minns att vi i MUF gjorde någon undersökning av SD's olika program och dokument en gång i tiden. Tror det var tillsammans med CUF. SD hade vid det tillfället kopierat och klistrat ihop från alla de andra partierna, rakt av. T.o.m. stavfel och meningsbyggnadsfel var exakt lika. Och då menar jag allt, det var knappt en enda mening de skrivit själva.

Sålunda inte märkligt att orginalet gör detsamma.

Dessutom är ju skillnaden minimal mellan de etablerade politiska partierna, spelar roland om de snor texter från varandra? Tycker det är mest logiskt, sparar tid och arbete.

Anonym sa...

Tack for intiresny Blog